Velkommen
BTB
Vinimport startede allerede som BTB Vin i 1992, hvor vi primært solgte vin med logo-etiketter til firmaer og vin med billeder til barnedåb, konfirmationer, bryllupper m.m. Det er en niche vi får større og større succes med.

I sommeren 2000 kom BTB Vin i kontakt med Allan Jørgensen, der er bosat i Sydfrankrig på 8. år og nu skete der for alvor noget. BTB Vin blev i september 2000 godkendt af Told og Skat som vinimportør og i oktober modtog vi de første paller med den herlige vin fra Rhone-området i Sydfrankrig.

Siden da er det gået stærkt og antallet af vores samarbejdspartnere er steget,også selv om vi er meget kræsne og hele tiden kræver de mest besværlige varer.

Vi kan nu levere vine fra det meste af verden, samt diverse specialiteter, likører og lign. De sidste par år har vi også fået et nært samarbejde med et par rigtig gode ølbryggere i Danmark.

Vi har fra starten holdt vinsmagninger – deltaget i messer og afholdt vinrejser til udlandet, og da interessen for dette er stigende vil vi selvfølgelig fortsætte med dette.

De næste par år vil byde på udbygning af vores Showroom/butik i Dalby og nye spændende varegrupper som f.eks rom som vi først rigtigt har fået øjnene op for i slutningen af 2011.


BTBVin. Højbakken 11, Dalby. 4690 Haslev. TLF : 4017 9360 / 5639 8677.