Du er her:  Hjem > VIN Sortiment > Likør > Kastanielikør

Kastanielikør


Kastanielikøren kommer fra et lille område der hedder Ardèche i Sydfrankrig. I dette område er der i generationer blevet lavet fantastiske likører, men kastanielikøren

overgår dem alle. Alle der har smagt den er spørger sig selv, er der virkelig noget der smager så godt af marcipan, nødder, vanille, kastanie og en million andre dejlige søde sager, samtidig med at der overhovedet ikke er nogen form for stærk spiritussmag, og hvordan kan det gå til at den ikke noget før er kommet til Danmark eller andre dele af Skandinavien.

Svaret på hvorfor den aldrig er blevet kendt heroppe i Nord kan jeg ikke svare på, men ja, den smager fantastisk, nærmest som flydende slik., og pas på, den kan virke stærkt vanedannende fra første smagsprøve, specielt hvis den hældes ud over en pandekage med is.

Vi har hos BTB Vin forhandlet denne unikke likør gennem snart 10 år, og møder stadigvæk mange nye kunder hver dag der bliver begejstret.

Nyd denne likør og overrask dine venner når de kommer på besøg næste gang, det at servere noget nyt for sine gæster er altid en glæde. Og så er den perfekt til kaffen ved større fester som konfirmationer bryllupper mm.

Kastanielikøren kan mindst opbevares 5 år i barskabet efter åbning uden at blive dårlig, den vil stadigvæk være i fin form, have en vidunderlig duft og smag samt farve selv om den har stået åbnet i lang tid.


BTBVin. Højbakken 11, Dalby. 4690 Haslev. TLF : 4017 9360 / 5639 8677.

Se Bill T. Brodersen på TV Øst -
Gisselfeld Juletorv

3 min og 15 sekunder inde i indslaget
dukker BTB op i en 4 minutter langt indslag

 

 


 

Turen går til

RHINEN

d. 2. juni til d. 7. juni

2019.

med masser af

vinsmagning

 Læs mere om denne tur

 


 

Messer & Udstillinger

Juletorv på

Gisselfeld Kloster

 Læs mere

 Måneds Vin

Kun 75,- kr.pr. stk.
Masserie Civitella Negro
Amaro Barrique 2009
Pris ved 6 stk. 69,- kr


Mere info

Du kan betale med Dankort

Kongelig Vinsmagning!

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary smager den bedste kastanielikør

 

Powered by CMSimple_XH| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login