Turen går til?


Hold en hyggelig forlænget weekend sammen med BTB VIN og en masse andre livsnydere uden for Danmarks grænser.
Hvert forår arrangerer vi en hyggelig tur der fast altid inkluderer vinsmagning - øl smagning og likørsmagning. 

Det er ikke de lokale vine – øl eller likører fra de områder vi besøger der skal smager, vi har produkterne med hjemmefra og gæsterne på vores ture har gennem de sidste 6 år haft stor indflydelse på hvilke varer vi vælger ud som vores faste i butikken. En af vores mest solgte vine gennem de sidste 3 år er f.eks. fundet og udråbt at vores gæster som en af de bedste vine de havde smagt i prisklassen omkring 70 kr.

Turen har gennem tiderne gået til Spreedwald Tyskland, St. Remeze i Frankrig - Stettin i Polen - Prag i Tjekkiet ,Rhinen,Harzen / Goslar i Tyskland.

Vi finder hvert år en nyt hyggeligt sted i Europa inden for fornuftig køretid i luksusbus som vi charter hvert år og som vi har til rådighed nede på selve destinationen, så vi let kan komme rundt og opleve området vi besøger.

Man skal på ingen måde være ekspert for at deltage på vores ture, vi gør alt for at holde turen helt nede på jorden, man skal bare have lyst til god mad, god vin, godt øl, gode spændende likører, hyggesnak med andre livsnydere – kort sagt ”Hygge er i centrum hele tiden.