Du er her:  Hjem > ROM Sortiment > Ron Diplomatico R. Exclusiva II

Ron Diplomatico Reserva Exclusiva 35cl (særflaske) 40% Kr. 195,00

Destilleriet Diplomatico i Venezuela, sender en ene herlige rom på markedet efter den anden og vinder kundernes hjerter overalt i verden, og her er den absolutte topscorer når du sætter pris op mod kvalitet.

Diplomatico Reserva Exclusiva er lagret i op til 12 år på træfade ved foden af Andels bjergene i Venezuela hvor temperaturen er konstant hele året, og dette gør at rommen modnes dobbelt så hurtigt som de fleste andre steder i verden.

Som nogen af de eneste i Danmark ligger vi inde med Diplomatico Reserva Exclusiva i halvflaske – en perfekt gaveide hele året.

En helt igennem udsøgt rom baseret næsten udelukkende på sukker rørs ”honning”, som let kan nydes som den er i et stort cognacglas. Denne rom er et mesterværk lavet af

asterblender Tito og består af 80% mørk rom lagret op til 12 år, og 20% lys rom. Resultatet er en virkelig ekseptionel rom, som ud over de klassiske karakteristika som vanilje, cedertræ og rørsukker også indeholder markante toner af plum cake, karamel og kanel. Smagen er blød, fyldig og cremet. Kombinationen af lagret og lys rom gør rommen ikke flyder ud, men forbliver meget struktureret og velafbalanceret. Rommen har modtaget stor international hæder for sin høje kvalitet.

Efter selv at have været på besøg på destilleriet i Venezuela i maj 2013 og oplevet hvordan der bliver kælet for hver eneste detalje at produktionen forstår jeg godt at netop dette destilleri har meget stor succes med at vinde alle rom elskernes hjerter verden over. Det var specielt en ære at få lov til at få en snak med Tito Cordero der er den absolutte mester i at lave de helt rigtige blend.


BTBVin. Højbakken 11, Dalby. 4690 Haslev. TLF : 4017 9360 / 5639 8677.

Se Bill T. Brodersen på TV Øst -
Gisselfeld Juletorv

3 min og 15 sekunder inde i indslaget
dukker BTB op i en 4 minutter langt indslag

 

 


 

Turen går til

RHINEN

d. 2. juni til d. 7. juni

2019.

med masser af

vinsmagning

 Læs mere om denne tur

 


 

Messer & Udstillinger

Juletorv på

Gisselfeld Kloster

 Læs mere

 Måneds Vin

Kun 75,- kr.pr. stk.
Masserie Civitella Negro
Amaro Barrique 2009
Pris ved 6 stk. 69,- kr


Mere info

Du kan betale med Dankort

Kongelig Vinsmagning!

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary smager den bedste kastanielikør

 

Powered by CMSimple_XH| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login